Skoči na glavno vsebino
1 DAN
Nova Gorica

Še nikoli niste bili na križarjenju in vas zanima kaj vse takšna ladja ponuja? Z nami se prepričajte, da so to potovanja s posebnim doživetjem. Preživite dan na krovu ladje Costa Deliziosa, uživajte v odličnem kosilu, v sproščenem ambientu s prijetnim razgledom na Trst. Z ogledom mesta boste spoznali marsikatero zanimivost ter imeli čas za aperitivo ali nakupe.

Ne zamudite izjemne priložnosti!

ODHODI: 25.11.2023

Nova Gorica (pri Zavarovalnici Triglav) 8:00

Šempeter (postaja pri Eurospinu) 8:10

Odhod avtobusa po urniku. Vožnja v Trst in vkrcanje na prestižno ladjo Costa Deliziosa. Sledil bo zanimiv ogled ladje, gurmansko kosilo in kavica v enem izmed salonov. Costa Deliziosa je križarka v lasti družbe Costa Crociere in se je na svojo pot podala leta 2010. Zgradili so jo v Benetkah in nato slavnostno krstili v Port Rashidu v Združenih Arabskih Emiratih. Dolga je 232 metrov in ima 1.130 kabin. Več o tej čudoviti ladji pa boste izvedeli na sprehodu po njenih nadstropjih… Nekaj prostega časa za prost ogled ladje. Popoldan se bomo peš odpravili po središču prestolnice dežele (Piazza Unità d'Italia, vladna palača, občinska palača, kip Karla VI….), kjer se občuti pravi utrip tržaškega življenja. Čas za nakupe in italijanski aperitivo. Povratek v Novo Gorico je predviden do 20.00 ure.

CENA: 70 € na osebo: cena je izračunana pri udeležbi najmanj 30 potnikov na avtobusu.

CENA VKLJUČUJE: prevoz, ogled križarke in gurmansko kosilo na ladji, zunanji ogled Trsta, vodenje in organizacijo izleta.

MOŽNA DOPLAČILA: RIZIK ODPOVEDI: 7,00 EUR

OPOMBA:

Podatki, ki jih potrebujemo za prijavo
• ime in priimek
• državljanstvo
• datum in kraj rojstva
• številka osebnega dokumenta

 

SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA SO SESTAVNI DEL TEGA PROGRAMA. OBJAVLJENI NA www.porton.si.

Nova Gorica, avgust 2023

First minute

Last minute