Skoči na glavno vsebino

Kamp Medveja je od dolge prodnate plaže ločen s cesto, mobilne hišice so od morja oddaljene prib. 300 m. Plaža je primerna predvsem za otroke, nudi pa bogato izbiro gostinskih, športnih in rekreativnih objektov. Turistično naselje poleg namestitve v mobilnih hišicah, obsega tudi apartmaje in sobe v bungalovih.

LEGA: ob vznožju Učke, med Lovranom in Mošćeničko Drago. Do Opatije je prib. 10 km.
PLAŽA: dolga prodnata plaža, od naselja ločena s cesto. Možnost najema ležalnikov in sončnikov.
VSEBINE IN PONUDBA NASELJA: recepcija, otroško igrišče, brezplačno parkirišče. V neposredni bližini: trgovina, restavracija, gostinski lokali, stojnice s sadjem in zelenjavo, prodajalna spominkov.
MOBILNE HIŠICE: vse imajo klimo. Dodatno ležišče ali otroška posteljica ni možno. Od plaže oddaljene do 300 m.

MH STANDARD: 23 m2, največ 4 osebe, 2 ločeni spalnici (ena s francosko posteljo in druga z ločenima ležiščema), kopalnica (prha/WC), dnevni prostor in kuhinja, pokrita terasa z mizo in sedežno garnituro.

MH PREMIUM: 32 m2, največ 4 osebe, 2 ločeni spalnici (ena s francosko posteljo in druga z ločenima ležiščema), 2 kopalnici (prha/WC), dnevni prostor in kuhinja, pokrita terasa z mizo in sedežno garnituro, ležalniki in kamin za žar, SAT TV.

INTERNET: brezplačen WiFi.
ŠPORTNE AKTIVNOSTI: na plaži vodni športi. V bližini možnosti za pohodništvo.
ANIMACIJA IN ZABAVA: mini klub za otroke 4-12 let (01.07. – 31.08.2023), športne aktivnosti za odrasle (01.07. – 31.08.2023) in večerni program (predvidoma nekajkrat tedensko 15.06. – 15.09.2023). Aktivnosti animacije potekajo v glavni sezoni, po urniku in programu naselja.
HIŠNI LJUBLJENČKI: dovoljeni, predhodna najava (doplačilo).
​PRIJAVA/ODJAVA: prijava v mobilno hišico po 15. uri, odjava na dan odhoda do 11. ure.

ZGODNJA PRIJAVA:

  • 15% popust za prijave do 28.02.

Cenik

First minute

Last minute

AKCIJA ZIMA 2023